Previous
Next

Szintetikus jég

Cégünk a piacvezető gyártók szintetikus jégpályáit elemeit forgalmazza, és telepíti.

Az általunk forgalmazott szintetikus jég kiemelkedő minőségű, és környezettudatos egyaránt, a korcsolyázási igényeket maximálisan kielégíti.

 

A Glice® szintetikus jég könnyen integrálható már meglévő parkokba, sportkomplexumokba és közösségi terekbe egyaránt és úgy lett tervezve, hogy  tökéletes élményt biztosítson mind az öröm, mind pedig a sportkorcsolyázók számára. 

Fenntartási költsége sokkal alacsonyabb a valódi jeges pályákénál, és környezetre gyakorolt hatása is sokkal kedvezőbb.

 

Már több mint 200 jégpálya épült 40 országban a Glice technológiájával.

a jég valódi alternatívája

a szintetikus jég rendszer

Nincs víz és energia pazarlás, valamint CO2 kibocsátás

Nem kell folyamatos áramfelvétel a hűtéshez

Minimális karbantartás igény, gyors telepítés.

Ütés és rezgés csillapítás az esések tompítása érdekében. 

innováció, teljesítmény, tartósság

A szintetikus korcsolyapálya lehetőségei

Különlegesen nagy molekulatömeg struktúrájának köszönhetően biztosítja a jégpályák tartósságát, a rendszeres kemény edzések ellenére is. 

JÉGKORONG

JÉGTÁNC

KORCSOLYA

CURLING

OTTHONI

Az általunk használt technológiák

A szintetikus korcsolyapályák kialakításához 13 mm illetve 20 mm vastagságú szintetikus jégpaneleket használunk. A panelek 100 %-ban UV állók így megfelelő beltéri és kültéri alkalmazásra egyaránt. 

A panelek speciális rögzítéssel vannak ellátva. A versenytársaktól eltérő  speciális rögzítés lehetővé teszi, hogy a panelek mm pontossággal kapcsolódjanak egymáshoz hézag és differencia nélkül, így képezve egybefüggő, egységes felületet.

 

A kimagasló minőségnek köszönhetően hosszútávú garanciát vállalunk az elkészült korcsolyapályákra.

A szintetikus jégpanelek teljes élettartamának elérése azok mindkét oldalának kihasználásával lehetséges. mind a két oldalának használata esetén teljesül.   

 

A Glice® innovatív technológiájának kialakítása során 5 fő szempontra összpontosítottak:  

1. Ultra siklás technológia

A panelek megerősített molekuláris struktúrája lehetővé teszi, a lehető legkisebb súrlódás elérését a jég felületén. Ennek köszönhető hogy a Glice szintetikus korcsolya pályákon kifejezetten gyors siklásra van lehetőség, valamint hogy a korcsolyák pengéje sokkal lasabban veszít az éléből.

 

2. Jéggel Megegyező Reakció Technológia

Annak érdekében, hogy mind az öröm mind pedig a professzionális korcsolyázás a lehető legvalósághűbb és leghatékonyabb legyen, a szintetikus jégpaneleknek ugyanúgy kell reagálnia a különböző sportok mozgásaira és manővereire, akár csak a valódi jégnek. Az általunk forgalmazott és alkalmazott szintetikus jég ezt lehetővé teszi, a felhasználók a mozgás terén semmilyen nehézséget és különbséget nem tapasztalnak. 

 

3. Ultra molekuláris tartósság

A Glice® szintetikus jégpaneljeinek speciális, nagy sűrűségű molekuláris szerkezetének köszönhetően a használat során minimális a forgácsolódás, és ennek köszönhetően az élettartam sokkal hosszabb mint a hasonló jégpanelek esetén.  Amellett hogy mindennek köszönhetően sokkal tartósabbak lesznek az épülő korcsolya pályák, sokkal kevésbé koszolódnak.

 
4. Glice® Vonal Beágyazási Technológia

Az egyedülálló gyártási eljárás lehetővé teszi, hogy a vonalakat és a jeleket közvetlenül az anyagba ágyazza a gyártó. Ellentétben a festéssel ezek a jelölések nem fakulnak, és nem karcolódnak.

 
5. Zéró Energia felhasználás – ÖkoJég Technológia
A Glice® szintetikus jégpanel természetbarát technológia, melynek a valódi jégpályákkal szemben nincs energiafelhasználása. 

Ezek a jégpanelek 100 % -ban mentesek a toxikus anyagoktól. Előállításuk során földgázt használnak, aminek köszönhetően csökken a CO2 kibocsátás.

A Glice® szintetikus jégpanelek 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Szintetikus ECO korcsolyapályák

Galéria