Previous
Next

Szintetikus jég

Cégünk a piacvezető gyártók szintetikus jégpályáit forgalmazza, és telepíti.

Az általunk forgalmazott szintetikus jég kiemelkedő minőségű, és környezettudatos egyaránt, a korcsolyázási igényeket maximálisan kielégíti mind professzionális, mind hobby játékhoz egyaránt.

 

A szintetikus jég könnyen integrálható, telepítése gyors.  Használata nem jár víz és áram pazarlással, így amellett hogy sokkal költséghatékonyabb és a fenntartási költsége alacsonyabb a valódi jégnél, a természetre gyakorolt káros hatása is kisebb, ökológiai szempontból kedvezőbb.

a jég valódi alternatívája

a szintetikus jég rendszer

Nincs víz és energia pazarlás, káros CO2 kibocsátás

Nincs szükség hűtésre, így nincs túlzó áramfelvétel

Minimális karbantartás igény,
gyors telepítés

Az esések tompítása érdekében ütés és rezgés csillapítás

innováció, teljesítmény, tartósság

A szintetikus korcsolyapálya lehetőségei

JÉGKORONG

JÉGTÁNC

KORCSOLYA

CURLING

OTTHONI

Az általunk használt technológiák

A svájci Glice technológia

 

13 mm illetve 20 mm vastagságú szintetikus jégpanelek

– 100 %-ban UV állók

– megfelelő beltéri és kültéri alkalmazásra egyaránt

– speciális rögzítésüknek köszönhetően a panelek mm pontossággal kapcsolódnak – nincs  köztük hézag, a felület teljesen egyenletes

– a pankelek mindkét oldala használható, ez a tulajdonság lehetőséget ad a jégpálya minőségi élettartamának 100%-os kihasználására

– A Glice szintetikus jégpálya panelek kialakításában 5 kulcsfontosságú megoldás szerepel

1. Ultra siklás technológia

A kialakításnak köszönhetően a jégpaneleken a súrlódás minimális, ezáltal a korcsolyák siklása zavartalan, gyors és egyenletes. Ennek a technológiának köszönhetően a korcsolyák éle is lassabban kopik.

2. A valódi jégpályákkal megegyező reakciós technológia

A szintetikus jégpaneleknek ugyanúgy kell reagálnia a játékból eredő különböző mozgásokra és manőverekre, mint a valódi jégpályáknak. Csak így garantálható a professzionális játékélmény. A Glice technológiája ezt lehetővé teszi, a játékosok, sportolók, hobby korcsolyázók sem érzékelnek semmilyen mozgási nehézséget, se különbséget a valódi jéghez képest.

3. Ultra molekuláris tartósság

A Glice® szintetikus jégpaneljeinek speciális, nagy sűrűségű molekuláris szerkezete van. Ennek köszönhetően a használat során minimális a panelek  forgácsolódása, ami miatt a jégpanelek sokkal tartósabbak.

4. Vonal Beágyazási Technológia

Az gyártási technológia lehetővé teszi, hogy a vonalakat és a jeleket közvetlenül az anyagba ágyazzák. Ellentétben a festéssel ezek a jelölések nem fakulnak, és nem karcolódnak.

5. Zéró Energia felhasználás – ÖkoJég Technológia
A Glice® szintetikus jégpanelek természetbarát technológiájának köszönhetően, a valódi jégpályákkal szemben nincs energiafelhasználás. A jégpanelek nem tartalmaznak toxikus anyagokat. Előállításuk során földgázt használnak, emiatt nem jár olyan jelentős CO2 kibocsátással. Mindemellett a panelek, 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Szintetikus ECO korcsolyapályák

Galéria