Sport műfű burkolatok

Devex Sport

Cégünk a sportpálya építés területén az egyik legmeghatározóbb vállalat Magyarországon. Több mint 20 éve foglalkozunk műfüves és más sportpályák, sportkomplexumok és a hozzá tartozó infrastruktúrák tervezésével és kivitelezésével. Jó hírnevünket a közreműködésünkkel tervezett és épített több mint 100.000 m2 sportpálya és sportkomplexum alapozza meg. A folyamatos pozitív üzemeltetői visszajelzések alapján bátran állíthatjuk, hogy a megrendelőinknek kiemelkedő minőségű, és az igényeket maximálisan figyelembe vevő és kielégítő szolgáltatást valamint termékeket tudunk nyújtani, melyek hosszú távú élvezetes és biztonságos pályahasználatot, sportolást és játékot tesznek lehetővé.

Együttműködésünk a Limonta Sporttal

A műfüvek piacán a világ egyik legnevesebb és legjobb sportpálya burkolatgyártó cége a LIMONTA Sport. Cégünk kizárólagos magyar képviseleteként és forgalmazójaként kiemelkedően magas minőségű olasz műfüvek széles kínálatát nyújtja. A Limonta Sport minden műfű típust hosszas technológiai fejlesztés és rendszeres innováció eredményeképp alkot meg, melyek mindegyike megfelel a nemzetközi szabványoknak és elvárásoknak. 

A műfű kínálatunkban szerepelnek futball füvek, tenisz, golf, rögbi és hockey valamint multisport műfüvek is.  

csak azt vállaljuk, amihez értünk

Sportfű rendszerek

A SoccerPro kifejezetten labdarúgásra kifejlesztett műfüves burkolati rendszer. A kimagasló technológiájának köszönhetően a valódi gyephez hasonló teljesítményt tesz lehetővé, és nagyszerű játékélményt nyújt az időjárási viszonyoktól függetlenül.

A NewGrass rendszer gyephoki, tenisz és multisport pályákhoz fejlesztett műfüveket kínál. Mind kimagasló minőségű és egyedülálló a piacon. A széles választéknak köszönhetően könnyedén megvalósíthatóak kültéri és beltéri, töltött és töltetlen pályák egyaránt. A multisport fű tökéletes megoldás azok számára, akik korlátozott helyi adottságokkal, vagy egyéb erőforrásokkal rendelkeznek, illetve azok számára is, akik szélesebb felhasználási körű sportpályát szeretnének.

A RugbyPro kifejezetten a rögbi sporthoz lett kialakítva és fejlesztve. Ennek eredményeképp a rögbi műfüveknek kimagaslóan nagy a kopásállósága, és kifejezetten jól bírják a terhelést.

A MIXTO rendszer a jövő sportpályaépítésének megtestesítője. Ez a hibrid rendszer ötvözi a mű és a valódi fűszálakat. Kiemelkedő minőségű labdarúgó és rögbi pályák építésére ad lehetőséget, melyek sokkal tartósabbak, biztonságosabbak és hosszútávon gazdaságosabbak mint a sima természetes füvű sportpályák.

innováció, teljesítmény, tartósság

Sportfüvek

A Limonta Sport által gyártott műfüveket a minőség, a kopásállóság és a kitűnő játékélmény jellemzi. Mindennek köszönhetően ezeknek a műfüveknek nem lehet probléma a rendszeres igénybevétel, amatőr és profi használatra egyaránt tökéletesen alkalmasak. Hosszas fejlesztések és laboratóriumi tesztek eredményeképpen ezek a sportfüvek megfelelnek minden biztonsági, teljesítményi, minőségi, tartóssági és játékjóléti követelménynek. 

Az általunk kínált sport műfüvek közül, több is FIFA minősítésű. 

HEROSHAPE

Exkluzív forma, kimagasló minőség

TRISHAPE

3 forma és 3 szín egyedülálló ötvözete

MAX S

Természet ihlette innovatív műfű

DUOSHAPE

Két fűszál nagyszerű kombinációja

INFINITY

Kopásállóság és időtlen megjelenés

INNOVATÍV ÉS EXKLUZÍV FORMA, EGYEDÜLÁLLÓAN MAGAS MINŐSÉG

 

A HeroShape műfüvet a profi játékosok igényei alapján, professzionális sportpályák létrehozására fejlesztették ki. Ötvözi a magas kopásállóságot a nagy ellenálló képességgel, mindezzel biztosítva a hosszantartó, tökéletes játékteljesítményt.

 

Tulajdonságai:

– Szerkezete: Monofil szálak

– Színei: mezei zöld + hárszöld

– Szálak vastagsága: 465 mikron

– Magas kopásállóság

– Nagy rugalmasság

– Természetes megjelenés

 

A HeroShape műfüvet akkreditált intézetek tesztelték a legújabb FIFA és WR követelmények szerint, valamint sikeresen teljesítette a nemzetközi szabványok által előírt tartóssági és teljesítmény teszteket.

Ez az egyedülálló sportfű a FIFA, WR, NORDIC, GAA, EN 15330, EN 71-3, EN 13501-1, EN 71-3, DIN 18035 nemzetközi protokollok szerint került jóváhagyásra. Mindemellett várhatóan megfelel majd a Lisport XL új tartóssági tesztjeinek is, amelyek a következő FIFA minőségi kézikönyv és a Rögbi Világszövetség elvárásai közé tartoznak majd.

FUTBALL
TENISZ
RÖGBI
AMERIKAI FOCI
logo-mixto-1-300x300

HÁROM FŰSZÁL ÉS SZÍN EGYEDÜLÁLLÓ ÖTVÖZETE

 

A TRI SHAPE műfű professzionális játékterek kialakítására nyújt lehetőséget, melyek rendkívül hasonlítanak a természetes gyephez.

Ez az egyedülálló műfűszőnyeg három különböző fűszál kombinációjából épül fel. A szálak speciális XQ polimer technológiája kimagasló vizuális hatást, kiváló játékélményt és fokozott tartósságot biztosít. 
A három műfűszál kombinációjával egy egyedi keveréket alkottak, mely biztosítja a műfű hosszútávú tartósságát, a maximális rugalmasságot és a természetes fűvel készült pályákhoz rendkívül hasonló megjelenést. A szálak minden passz után visszaállnak a függőleges helyzetükbe, mindez a labda optimális gurulását és jó játékélményt eredményez.

Mindemellett a TRI SHAPE  műfű hosszú idő után sem veszít a töltöttségéből, ugyanis a három szál kombinációjának köszönhetően magában tartja a töltőanyagot, ezáltal csökkenti illetve kiküszöböli a hagyományos, általános műfüves pályákra jellemző töltőanyag foltok kialakulását.

 

Tulajdonságai:

– Szerkezete: 3 részből álló monofil termék

– Anyaga: 100% polietilén

– Nagy kopásállóság

– Nagy rugalmasság

– Természetes megjelenés

– Nagyszerű vizuális hatás

– A töltőanyag elmozdulását csökkentő technológia

 

A TRI SHAPE műfű szíve lelke a hármas szám. Három féle fűszál kombinációja alkotja a tökéletes szálakat:

  1. 455 mikronos monofil gyémánt alakú középen megvastagított lime zöld fűszálak. 
  2. 300 mikronos monofil félhold alakú sötétzöld fűszálak
  3. 380 mikronos exkluzív dupla S alakú fűszálak, melyeknek a középső része meg van erősítve
FUTBALL
TENISZ
RÖGBI
AMERIKAI FOCI
logo-mixto-1-300x300
TERMÉSZETET IDÉZŐ INNOVATÍV MŰFŰ, EGYEDÜLÁLLÓ FORMÁVAL

Egyedülálló dupla S alakú fűszálakból áll, melyek a zöld két árnyalatában pompáznak.

A fűszálak megerősített középpontjának köszönhetően a műfű szálai sokkal tartósabbak, mindig visszatérnek függőleges helyzetükbe a játék során és nem fekszenek el.

 

Tulajdonságai:

– Exkluzív polimerrel készült

– Ellenálló, magas kopásállóság

– Nagy fokú rugalmasság

– Tapintása és megjelenése természetesebb

 

A MAX S sport műfű ideális csúcsteljesítményű pályákhoz és stadionokhoz, a játékélménye nagyon hasonló a természetes füvű pályákéhoz.

FUTBALL
TENISZ
RÖGBI
AMERIKAI FOCI
logo-mixto-1-300x300
KÉT FORMA ÉS SZÍN NAGYSZERŰ ÖTVÖZETE 
 

A DUO SHAPE egy innovatív műfű, melynek formáját kifejezetten a tartósság és a játékélmény növelése érdekében fejlesztettek ki. A műfű két színből és két fűszál ötvözetéből áll.

A felhasznált polimer magas kopásállóságot biztosít és puha tapintást kölcsönöz ennek a műfűnek. Ezáltal páratlan kényelmet és biztonságot nyújt a játék során.

 

Tulajdonságai:

– Különleges forma

– Innovatív polimer

– Hullámos felület a fény visszaverődésének csökkentése érdekében – mattitó hatás

– Megvastagított középpontú fűszálak, gyémánt alak

– Kiváló labdagurítás és visszapattanás

 

A DUO SHAPE műfű különlegessége az összetételében rejlik, a két fűszál kombinációjában.

  1. Lime zöld színű szálak, ezek vastagabbak és rugalmasabbak
  2. Sötét zöld vékonyabb szálak

 

A fűszálak hullámos felületének köszönhetően a fény kevésbé verődik vissza, illetve ez a felületi kialakítás lehetővé teszi, hogy a játék során a műfű szálak visszaálljanak függőleges helyzetbe, így a labda gurulása mindig optimális marad. 

FUTBALL
TENISZ
RÖGBI
AMERIKAI FOCI
logo-mixto-1-300x300

HIHETETLENÜL ELLENÁLLÓ MŰFŰ, MELYEN NEM FOG AZ IDŐ

Az INFINITY a legújabb generációs műfüvek közé tartozik, kialakításának célja a maximális kopásállóság biztosítása.
Különösen magasak a  tartóssági és szilárdsági paraméterei, ennek  köszönhetően ideális nagy igénybevételű, intenzív használatú, kisebb műfüves pályákhoz.

A fűszálak alakja egyenletesebbé teszi a felületet, ezzel elősegítve a labda jobb gördülékenységét. A szálak két színben pompáznak, így természetes látvány nyújtanak.

 

Tulajdonságai:

– Szerkezete: Link-monofil szálak

– Nagy kopásállóság

– Nagy fokú stabilitás

– Biztonság és kimagasló játékélmény

FUTBALL
TENISZ
RÖGBI
AMERIKAI FOCI
logo-mixto-1-300x300

A SoccerPro kifejezetten labdarúgásra kifejlesztett műfüves burkolati rendszer. A kimagasló technológiájának köszönhetően a valódi gyephez hasonló teljesítményt tesz lehetővé, és nagyszerű játékélményt nyújt az időjárási viszonyoktól függetlenül. A fűszálai mind UV állók, és a kopásállóságuk kifejezetten magas. 

 

A SoccerPro műfüvek hátlapja lehet latex illetve poliuretán.

 

Feltöltése speciális keverésű homokkal, különböző típusú gumigranulátumokkal valamint organikus töltőanyaggal lehetséges.

 

A SoccerPro műfüvek összes típusa „Football Turf”-ként minősített, és FIFA minősítéssel rendelkeznek.  Emellett ezek a műfüvek megfelelnek az összes nemzetközi szabályozásnak és szabványnak.

 

A Limonta Sport folyamatosan fejleszti a SoccerPro rendszert, játékosok, edzők, sportorvosok visszajelzései, valamint laboratóriumi és külső pályás tesztek alapján.

 

A világon már több mint 2000 műfüves sportpálya készült ezen műfű rendszerrel.

Max S 40 / 45 / 50 / 60 FIFA*, FIFA**

Szabadalmaztatott dubla “S” alakú, 360 mikronos két színű monofil szálakat tartalmaz.

Természetes hatású, a szálak terhelés után szinte azonnal visszaállnak függőleges helyzetbe.

Duo Shape 40 / 45 / 50 / 60 FIFA*, FIFA** NEW

Szabadalmaztatott gyémánt alakú, 300 és 430 mikronos két színű monofil szálakat tartalmazó műfű.

Természetes hatású, és a szálak terhelés után szinte azonnal visszaállnak függőleges helyzetbe. 
Kimagasló eredményeket ért el a FIFA vizsgálatok alatt az optimális labdagurulás és visszapattanás terén.

MF Diamond 45 / 50 / 60 FIFA*, FIFA**

Szimmetrikus, gyémánt alakú, 240 mikronos, két színű monofil szálakat tartalmaz.

Magas kopásállóságú, természetes hatású műfüvek.

MF 360 40/ 45 / 50 /60  FIFA*, FIFA**

Szimmetrikus rugalmas gerinccel rendelkező, 360 mikronos két színű monofil szálakat tartalmaz, magas kopásállóság jellemzi.

Infinity 40 / 50

Rendkívül erős, speciális polimereket tartalmazó két színű mono tape szálakat tartalmazó műfű.

Természetes hatás és magas kopásállóság jellemzi.

Speciális két irányú nyúlással rendelkező fűszálakat tartalmaz, kifejezetten nagy igénybevételű kisebb labdarúgó pályákra kifejlesztett sportfű.

Pro 100 60 FIFA*

Erős fibrillált szálakat tartalmazó, természetes színhatású, magas kopásállóságú, és lágy tapintású műfű. 

NewGrass Pro 4G

Feltöltés nélküli műfű. Speciális összetételű, három színű mono tape, fibrillált monofil szálakból áll.

Speciális két irányú nyúlással rendelkező fűszálakat tartalmaz. Ezeket magas kopásállóság, és lágy tapintás jellemzi.

A RugbyPro kifejezetten a rögbi sporthoz lett kialakítva és fejlesztve. Ennek megfelelően a rögbi műfüveknek nagy a kopásállósága, valamint kifejezetten jól bírják a terhelést.

 

Ezek a műfüvek megfelelnek a nemzetközi Rugby Szövetség szigorú előírásainak. Ezek az új generációs pályák biztosítják, hogy a sportolók magas minőségű, biztonságos felületeken játszhassanak egész évben, időjárási viszonyoktól függetlenül. Színe természetes hatású.

 

A RugbyPro rendszert úgy fejlesztették, hogy csúcsminőségével megfeleljen a tartóssági és ellenállási szabványoknak. Ezáltal, képes ellenállni a sportágra jellemző speciális közelharcnak. 

RugbyPro 100 70
Erős fibrillált szálak, természetes színhatás, és magas kopásállóság jellemzi. Lágy tapintású műfüvek és súrlódásból eredő sérülés veszély minimális.

RugbyPro MAX S/8 P+ 65

Szabadalmaztatott, egyedülálló dupla “S” alakú, 360 mikronos, bicolor monofil szálakból álló műfű.

Természetes hatás, magas kopásállóság jellemzi. A szálak az összetétel miatt terhelés után szinte azonnal visszaállnak függőles helyzetbe.

Tökéletes burkolati rendszer center és edzőpálya felületnek.

RugbyPro MF Diamond 65

Szimmetrikus, gyémánt alakú, 240 mikronos bicolor monofil szálakból álló műfű.

Magas kopásállóságú és természetes hatású. Nagy ellenálló képesség, lágy tapintás jellemzi, és a súrlódásból eredő sérülés veszélye minimális.

Tökéletes rendszer center, tréning, illetve oktatási felületek kialakításához.

RugbyPro Infinity 65
Rendkívül erős speciális polimereket tartalmazó, bicolor mono tape szálakból álló műfű. Ezek a fűszálak speciális két irányú nyúlással rendelkeznek.

Magas kopásállóság, lágy tapintás és természetes színhatás jellemzi. Minimális a súrlódásból eredő sérülés veszélye.

Kifejezetten nagy igénybevételre kifejlesztett műfű.

NewGrass Hockey

 

A Limonsta Sport által fejlesztett NewGrass Hockey a legjobb műfű burkolati rendszer gyephoki pályákra. 

A NewGrass műfüvek alkalmasak nyitott és fedett sportpályák létrehozására egyaránt. Egységes és ragyogó színek jellemzik.

 

A felhasznált fűszálakat polipropilénből vagy speciális polimerek kombinációjával állítják elő.

 

A hátlapja latexből és/vagy más rugalmasságot elősegítő anyagokból készül. Ezeknek az anyagoknak a különböző vízelvezetési jellemzői lehetővé teszik az esővíz szabályozott elvezetését, így mindig fenntartható a felület megfelelő páratartalma. Ez  specifikus követelmény a gyephoki burkolatok esetében.

 

A NewGrass Hockey műfüvek töltetlenek, így biztosítják a tökéletes egyenletességet, valamint a nagyfokú rugalmasságot. 
Mivel nem szükséges töltőanyagot használni, így a beltéri alkalmazása is egyszerű, hiszen nem porol és koszol.

 

A magas szintű versenyeken a nemzetközi gyephoki szövetség, ezt a burkolat típust fogadja el.

 

NewGrass Hockey műfüvek:

 

NewGrass Master Slide

speciális göndörített polietilén szálakat tartalmazó nyári zöld színű műfű  IHF

NewGrass T6 Hockey

egyenes szálú polipropilén fibrillált szálakat tartalmazó, fűzöld színű műfű IHF

T Turf Hockey

egyenes szálú polipropilén, széles fibrillált szálakat tartalmazó, fűzöld színű műfű IHF

NewGrass Tennis

 

A NewGrass Tennis rendszer széles skáláját kínálja a tenisz burkolatoknak.

 

Különböző struktúrájú és kompozíciójú szálakból áll, 9 mm-től 20 mm-es magasságig terjednek.

A tűzés sűrűsége és a homokfeltöltés lehetővé teszi, hogy a műfű által nyújtott játék teljesítmény megfelelő amatőr, és profi sportolók számára is.

 

A gumi latex hátlap vízelvezetési kialakítása biztosítja, hogy a műfüves teniszpálya egész évben, az időjárási körülményektől függetlenül használható legyen, és állandó, tökéletes minőséget nyújtson.

 

A Limonta Sport által gyártott NewGrass Tennis műfűnek olyan változata is van, melynél a teniszpályavonalak már a gyártás során beszövésre kerülnek, valamint igény szerint lehet zöld és piros is.

 

Ez a műfű gyorsan telepíthető, tartós és nagy teljesítményű pályák kialakítását teszi lehetővé melyeket nem kell túl gyakran karbantartani, így optimális teniszpálya burkolat.

 

NewGrass Tennis műfüvek:

 

NewGrass T6 9 / 15

Egyenes szálú polipropilén fibrillált szálakat tartalmazó, fűzöld / salak vörös színű műfű ITF

NewGrass T6 20

Egyenes szálú polipropilén fibrillált szálakat tartalmazó, fűzöld / salak vörös színű műfű ITF

NewGrass Red Clay 12

Egyenes szálú, polipropilén fibrillált szálakat tartalmazó, salak vörös színű műfű ITF

MultiSPORT

 

A MultiSport pályák (MUGA) széleskörű lehetőséget nyújtanak a közösségek számára.  Ezek a műfű burkolatok alkalmasak arra, hogy a különböző sportokat egy pályán lehessen űzni. Ez a műfűszőnyeg tökéletes megoldás azoknak, akiknek a hely megfelelő kihasználása valódi kérdés és megoldandó probléma.

 

A magas minőségű olasz multisport műfüveknek köszönhetően  velük készült univerzális sportpályák megfelelnek a különböző sportok követelményeinek.

 

A több mint 1500 telepítés során kapott visszajelzések és gyári tesztek eredményei alapján a Limonta Sport tökéletes MultiSport burkolatot fejlesztett ki. 

 
XP-Pro

 

Az XP-Pro egyedülálló szálakból álló műfű, ami egy speciális extrudációs eljárással készül, mely jobb teljesítményt garantál és nagyobb ellenállást biztosít.

 

A tűzés rögzítése ellenálló, megfelelő stabilitást biztosít, természetes megjelenésű és biztonságot nyújt a játékosok számára. 

Limonta Sport

Galéria