Kerti és pázsit füvek

Műfű a kertben

logo-mixto-1-300x300

Cégünk nem csak sportpályák, de kertek illetve parkok műfüves burkolásával is foglalkozik.

Mindenki álmodozik az év 365 napján gyönyörűen zöldellő, puha pázsitról, ez azonban rendkívül nehezen megvalósítható a hagyományos módszerekkel, vagy rengeteg munkát és pénzt igényel.

Mi erre kínálunk megoldást!

A műfűves gyep a kert valódi éke lehet, és többé nem kell minden nap füvet nyírni, magas vízszámlát fizetni az öntözés miatt, és aggódni hogy kisállataink kárt tesznek a kertben. Maximális kényelem mellett ragyogó zöld pázsitot nyújtunk.

Cégünk hosszú évek óta dolgozik együtt Európa egyik legelismertebb olasz műfű gyártó cégével, a Limonta Sporttal.
Kertifüves rendszereiket a Limonta Landscape biztosítja, mely több mint 40 év tapasztalattal gyárt magas minőségű kerti műfüveket. Minden termékük hipoallergén és egyik sem tartalmaz mérgező elemeket.
Ezek a kerti műfüvek tökéletesen elvezetik a vizet és hosszú idő után is megtartják színüket, és eredeti formájukat, az időjárási viszonyoktól függetlenül. Minden terméket magas UV állóság jellemez.

Az általunk nyújtott termékek széleskörű kínálata várja azokat, akik a

„KÉNYELEM ÉS SZÉPSÉG”

mellett teszik le a voksukat.  

amiért tökéletes választás a

Kerti műfű

logo-mixto-1-300x300

MINDIG ZÖLD

A műfűvel borított kertek az év 365 napján gyönyörű zöld színben pompáznak. Mindemellett a minőségi olasz pázsitok természetes megjelenést biztosítanak.

ELLENÁLLÓ

Az általunk nyújtott kerti műfüvek ellenállóképessége igen magas, így a rájuk nehezedő súly nem gyengíti meg a fűszálakat, nem fekszenek el a használat során. A kimagasló minőségüknek köszönhetően a napfény és a légköri hatások sem tudnak kárt tenni bennük, színüket az idő múlásával is megtartják.

NINCS SÁR ÉS VÍZ

A Limonta Landscape által nyújtott összes kerti fű tökéletesen elvezeti a vizet a megfelelő hátlap kialakításoknak köszönhetően. Ennek eredményeképpen nem áll meg benne a víz, elkerülve ezzel a tócsákat és a sarat. Az összes általunk kínált kerti pázsit kényelmesen használható a különböző időjárási viszonyoktól függetlenül.

NEM IGÉNYEL NAPI TÖRŐDÉST

A gyönyörű természetes kerti pázsit elérése hosszú évek nehézkes munkája, ugyanakkor műfű pázsitjaink segítségével rövid idő alatt gyönyörű zöldellő kerteket varázsolhatunk megrendelőinknek. Nincs több fárasztó fűnyírás, magas vízszámla és állandó újrafüvesítés. Csak élveznie kell a puha és örökzöld gyepet.

BIZTONSÁGOS

Minden termék laboratóriumi tesztelésen esett át, így a műfüveink garantáltan hipoallergének és egyik összetevőjük sem mérgező. Ezek alapján teljes mértékig biztonságos a család minden tagja számára.

HASZNÁLATRA KÉSZ

A kerti füvek telepítése nem igényel hosszú időt, azonnal használatra készek. Cégünk nem csak forgalmazza a műfüveket, de a kertek tervezését és a fű telepítését, kertek kivitelezését is vállalja.

Olasz pázsitok és kerti füvek

Kerti fű kínálatunk

logo-mixto-1-300x300
star
star
star

Magas minőség, kedvező áron...

logo-mixto-1-300x300

Arany középút - a legjobb ár-érték arány

logo-mixto-1-300x300

A kertek álma, az álmok kertje...

innováció, teljesítmény, tartósság

Kerti füvek hátlapjai

logo-mixto-1-300x300

Amikor kerti műfüvet választunk fontos eldönteni hogy milyen hátlapú műfüvet szeretnénk.

Kínálatunkban többféle hátlap is szerepel, Latex, Pu, valamint a forradalmi Econext.

LATEX

Klasszikus hátlap

PU

Hideg, nedves helyekre

ECONEXT

Forradalmi, ökológiai technika

LATEX

 

A világ legkeresettebb hátlapja, klasszikus kialakítású.

PU

 

Tökéletes keverék a hidegebb, nedvesebb helyekre, ugyanis megakadályozza a hátlap és a talaj közti nedvesség felhalmozódását. A klasszikus latex hátlapú füvekhez képest a telepítés gyorsabb.

ECONEXT

 

Előnye, hogy 100% -ban újrahasznosítható, poliolefinekből áll. 
Könnyű szerkezetének, különleges alakjának és geometriájának köszönhetően az Econext tökéletes vízelvezetést garantál, és a többi hátlaphoz képes jobban leköveti és elnyeli a mozgást.

Limonta Landscape

Galéria

logo-mixto-1-300x300